titkarsag@beledhivatal.eu |  Dátum: 2024.06.24.  | Névnap: Iván   | Akadálymentésített oldal


Elnyert Pályázatok

Vágányzári hirdetmény!

A GYSEV Zrt. tájékoztatása  szerint  a Porpác állomáson és a Győr – Sopron vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2024. május 6-tól (hétfő) 2024. május 13-ig (hétfő) a hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrenddel közlekednek, továbbá
2024. május 6-tól 2024. május 9-ig Porpác – Hegyfalu állomások között vonatpótló autóbusz közlekedik a sárga alapon megjelölt menetrend szerint.
A Szombathely – Hegyeshalom viszonylatban közlekedő vonatok menetrendje Csorna – Hegyeshalom állomások között, a 19801 számú vonat menetrendje Zalaegerszeg – Csorna állomások között nem változik!
A vágányzári menetrendekről részletes tájékoztatás az állomási pénztáraknál, a GYSEV Zrt. +36 (99) 577 212, a MÁVDIREKT + 36 (1) 3 49 49 49 ügyfélszolgálati telefonszámán, valamint a www.gysev.hu és a www.mavcsoport.hu honlapokon érhető el!
Felhívják Utasaik figyelmét, hogy a vágányzár idején a vonatpótló autóbuszok a feltételes megállóhelyen megállnak!
A vágányzári menetrend miatt az átszállások korlátozottan biztosítottak.
Kérik, hogy az utazás megkezdése előtt informálódni szíveskedjenek!
A vágányzár befejeztével újra az adott időszaki menetrend lép életbe!
A vonatpótló autóbuszon a kerékpár szállítása nem biztosítható, a kézipoggyász továbbítása a rendelkezésre álló tárolóhely figyelembevételével biztosítható.